Termeni si conditii

1. DISPOZIȚII GENERALE

Vizitarea sau cumpărarea prin orice mijloace (comandă online, telefonic, email, etc) a produselor de pe site-ul www.supraveghere-securitate.ro implică automat acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. 
Acest site este întreținut și administrat de către compania SC UNLIMITED POWER&ENERGY SRL, denumită în continuare Furnizor. Persoana fizică sau juridică care comandă și achiziționează produsele noastre prin intermediul site-ului
www.supraveghere-securitate.ro, va fi denumită Client.

2. CONȚINUTUL SITE-ULUI

S.C. UNLIMITED POWER&ENERGY SRL definește prin conținut, toate informațiile pe site în forma de text, date, imagini . Firma SC UNLIMITED POWER&ENERGY SRL își rezervă dreptul de a actualiza sau de a modifica conținutul acestui site fără a anunța în prealabil. Întregul conținut al site-ului www.supraveghere-securitate.ro este proprietatea Furnizorului și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul Furnizorului, a oricăror elemente din conținut, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Elemente din conținutul acestui site pot fi folosite sau copiate doar cu acordul scris al furnizorului. În cazul în care observați o încălcare a drepturilor de autor de către www.supraveghere-securitate.ro vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la numarul de telefon 0760444464

3. DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.supraveghere-securitate.ro (texte, imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SC UNLIMITED POWER&ENERGY SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit SC UNLIMITED POWER&ENERGY SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc si acestea nu obliga scocietatea la nici o actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate pe www.supraveghere-securitate.ro pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum si politica de preturi.

SC UNLIMITED POWER&ENERGY SRL face tot posibilul ca produsele livrate să respecte cât mai mult descrierile prezentate pe site,ìn cazul în care conținutul produsului sau, unele caracteristici ale produsului au fost afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Furnizorul își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului față de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este egală cu valoarea produselor încasate de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi făcut răspunzător pentru cheltuielile conexe sau orice alte prejudicii cauzate clientului datorită nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produsului.

SC UNLIMITED POWER&ENERGY SRL nu își asumă responsabilitatea pentru scopul în care sunt utilizate produsele achiziționate. SC UNLIMITED POWER&ENERGY SRL descurajează utilizarea produselor în afara legii și în afara normelor de bună cuviință. Clientul își asumă în totalitate responsabilitatea utilizării produselor achiziționate de la SC UNLIMITED POWE&ENERGY SRL. Produsele comercializate pe acest site sunt recomandate în general persoanelor și autorităților care prin competența lor au dreptul de utilizare a echipamentelor de supraveghere și monitorizare. În cazul în care produsele sunt achiziționate de persoane fără competențe de monitorizare și supraveghere, acestora le revine obligația de a anunța persoanele supravegheate sau monitorizate de acest lucru. Orice încercare de încalcare a legilor Romaniei adusă la cunostință firmei SC UNLIMITED POWER&ENERGY SRL va fi raportată de urgență organelor competente.

5. GARANȚIE SI CONFORMITATE

Garanția produselor achiziționate este de 12, 24, sau 36 de luni, în funcție de produsul achiziționat. Toate produsele achiziționate de pe site-ul nostru vor fi însoțite de certificat de garanție. Termenul de garanție decurge de la data emiterii facturii. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz, la sediul firmei noastre. Condițiile de garanție precum și procedura în cazul defecțiunii unui produs sunt detaliate în Certificatul de garanție. În cazul nereparării produsului, precum și a imposibilității de înlocuire a acestuia de către Furnizor, Clientul poate cere restituirea banilor sau achiziționarea altor produse din magazin. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului în cazul nereparării sau neînlocuirii produsului este valoarea sumei încasate de către Furnizor de la acel Client, pentru acel produs.

SC UNLIMITED POWER&ENERGY SRL este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate, au suferit imersii de lichide sau socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este recomandata.

Toate produsele cumpărate din magazinul nostru sunt noi și se livrează împreună cu certificat de garanție, certificat de calitate precum și instrucțiuni de utilizare și documentație tehnică.De asemenea  garantam autenticitatea si originalitatea produselor comercializate in magazinul POWER&ENERGY SRL si nu incurajeaza comercializarea produselor contrafacute.

7. SUPORT TEHNIC ȘI CONSULTANȚĂ PROFESIONALĂ

Având tehnicii nostri cu o experiență de peste 10 ani de zile, magazinul www.supraveghere-securitate.ro oferă clienților săi suport tehnic și consultanță de specialitate în limita resurselor disponibile. Suportul tehnic se oferă prin telefon sau prin email de către tehnicii noștri de vânzări sau după caz, de către departamentul tehnic. Suportul tehnic oferit de societatea noastră constă în ajutarea și sprijinirea clienților să identifice d.p.d.v tehnic produsele solicitate, să verifice compatibilitatea produselor cu alte produse, să găsească soluții tehnice în funcție de cerințele și nevoile clienților, să configureze sisteme complexe de securitate în vederea achiziției, sa identifice si sa rezolve anumite erori ce pot aparea la instalare si programare.

Pentru că este aproape imposibil prin telefon sau prin email, nu se ofera suport tehnic pentru instalarea, configurarea și programarea sistemelor de securitate (antiefractie, supraveghere video, antiincendiu, control acces, interfonie și videointerfonie, etc.). Pentru astfel de servicii vă recomandăm să apelați la firme specializate și avizate de către Poliția Română să desfășoare activități de instalare sisteme de securitate, iar pentru sisteme de detectie si avertizare la incendiu aveti obligatia sa apelati la serviciile unei firme autorizate de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

8. LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele achiziționate de pe site-ul www.supraveghere-securitate.ro vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul serviciului de curierat rapid sau al Poștei Române.

Termenul de livrare este de 96 ore, dacă nu se specifică altfel, socotit de la data preluarii comenzii dvs. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră. În cazul în care produsele comandate vă vor fi livrate în mai multe transe, dvs. veți achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc, veți fi înștiințat. Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul produselor care nu se află pe stoc sau în cazul comenzilor mari, termenul de livrare poate crește până la 3 săptămâni. Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) direct către firma de curierat, sau se poate face în avans, prin ordin de plată în baza unei facturi proforme.

Cheltuielile de livrare și transport sunt suportate de către Client pana in limita a 500 de ron. Peste aceasta limita orice taxa de transport este asigurata de compania noastra.

9. RETURNAREA PRODUSELOR

Potrivit Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, consumatorul (persoană fizică) are dreptul să notifice în scris compania că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produselor de către client. 

Mai mult, magazinul nostru vă oferă posibilitatea returnării produselor achiziționate în termen de 30 de zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produsului, in conditiile prezentate mai jos:

- în primele 14 zile de la recepționarea produselor se poate solicita rambursarea contravalorii acestora

- pe toata durata celor 30 de zile se poate solicita inlocuirea produselor

Procedura completa de returnare a produselor, precum si formularul de returnare le gasiti aici.

Recomandari pentru returnarea produselor achizitionate: Marfa se returnează în forma sa originală, fără a fi deteriorata, cu etichetele intacte, fara a prezenta urme vizibile de folosire, cu o xerocopie după factură, pe adresa noastră. Returul se face prin colet cu acceași firmă de curierat rapid cu care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile calendaristice de la retur. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri etc. SC UNLIMITED POWER&ENERGY SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorare, fără ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea iniţială, aceste taxe pot avea o valoare între 10 şi 50% din valoarea iniţială a produsului, în funcţie de gradul de afectare al formei iniţiale al coletului şi/sau produsului.

10. TENTATIVĂ DE FRAUDĂ

Orice tentativa de acces neautorizat a bazelor de date, datelor personale, serverului sau conținutului site-ului www.supraveghere-securitate.ro va fi raportată autorităților competente și va face obiectul unei plângeri penale către acestea.

11. LITIGII


Prin vizitarea și cumpărarea de produse prin orice mijloc (comanda online, telefonic, email, etc), Clientul confirmă că a citit și acceptat termenii și condițiile de mai sus. Utilizarea site-ului de către Client pentru informare implică totodată acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să părăsiți acest site.

SC ULMITED POWER&ENERGY SRL Va multumeste!

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text