1. Cu o  experinta de peste 10 ani in domeniul instaltiilor electrice,a sistemelor de siguranta si si un real succes in  tari precum Italia Spania si Franta, ne-am decis sa aducem si in Romania inovatiile si cunostintele acumulate, luìnd astfel nastere in 2018 Unlimited POWER&ENERGY

Camere de supraveghere

POWER & ENERGY SE OCUPA DE DISTRIBUIREA SI MONTAREA SISTEMELOR DE SECURITATE aducand in Romania produsele Hyundai , cele mai noi si inovative  sisteme de supraveghere,made in Korea cu  o garantie de 3 ani

Ne place sa avansam in ceea ce facem,suntem mereu in cautarea calitatii , prosperam  zilnic si suntem preocupati de interesele clintilor nostri

La ora actuala suntem singurii distribuitori de produse Hyundai pe teritoriul Romaniei,       evidentiindu-ne pe piata  prin produse de o calitate superioara,la cele mai inalte standarde.

Hyundai este leader in tehnologia securitaii cu o experinta de peste 20 ani.

Tinand pasul cu tehnologia ,Hyundai aduce pe piata cele mai noi  produse fiind primii distribuitori de camere de supraveghere Variofocale Motorizate(camere care fac posibila ROTIREA LA 360  si zoom automat din aplicatia telefonului,renuntand la zoom manual ,devenind astfel mai usoara vizionarea unui obiect )

Aere conditionate

                  A venit vara si doresti un aer conditionat?     

Firma noastra ofera servcii de montaj si iti este alaturi.

Instalatii electrice

 

Mereu la curent cu noile tehnologii si dornici de cunoastere SC. Unlimited POWER&ENERGY.srl este exact ce ai nevoie in domeniul instalatiilor electrice.

 Datorita experintei acumulate de-a lungul anilor ,clientii nostri raman mereu incantati si satisfacuti de calitatea serviciilor oferite.

Instalatori care iubesc ceea ce fac,mereu actualizati cu noile tehnologii,oameni care muncesc si invata zi de zi pentru  rezultate profesionale exceptionale si o colaborare cat mai buna cu clientii nostri.

Ca in oricare alt domeniu,instalatiile electrice avanseaza,devenind din ce in ce mai complexe,oferind in zilele noastre facilitare si confort ,astfel incat din ce in ce mai multi clienti opteaza pentru instalatii care le fac viata mai usoara si le ofera comoditate.

Power &Energy iti este alaturi si te ajuta la indeplinirea fiecarei pretentii din prima faza a proiectului si pana la final .Iti ofera solutii acolo unde inca nu te-ai decis,te ajutam sa intelegi riscurile unde efectuarea unei cerinte nu este posibila,oferind astfel siguranta , fiind alaturi de client printr-o colaborare stransa pentru un rezutlat in conformitate cu normele in vigoare  a fiecarei cerinte redate ,dar si pentru multumirea totala a clintului .

Automatizari   Motoare porti automate

IN SHOWROOM-UL NOSTRU GASESTI SISTEMELE NICE PENTRU PORTI BATANTE SAU CULISANTE MADE IN ITALY

        

  O calitate superioara inseamna mai multa durata.Cu  o experienta de peste 15 ani in automatizari, sistemele Nice ofera solutii practice si elegante pentru o armonizare mai buna cu orice spatiu.

  Tehnicienii nostri te vor ajuta si te vor indruma catre solutia cea mai eficienta ,achizitionand astfel kitul perfect in functie de preferinte,si nevoi.

Alarme antiefractie PARADOX made in CANADA

FIRMA NOASTA OFERA INSTALARE SI MENTENANTA A

                        SISTEMELOR ANTIEFRACTIE

VIZITEAZA SHOWROOM-UL NOSTRU SI AFLA OFERTELE

-Materiale electrice

-Camere de supraveghere

-Automatizari

-Sisteme antiefractie

-Interfoane si video-interfoane

Bd.Victoriei nr. 11(Fostul magazin La Bionda)