INSTALATII ELECTRICE

Mereu la curent cu noile tehnologii si dornici de cunoastere SC. Unlimited POWER&ENERGY.srl este exact ce ai nevoie in domeniul instalatiilor electrice.

Datorita experintei acumulate de-a lungul anilor, clientii nostri raman mereu incantati si satisfacuti de calitatea serviciilor oferite.

Instalatori care iubesc ceea ce fac, mereu actualizati cu noile tehnologii, oameni care muncesc si invata zi de zi pentru  rezultate profesionale exceptionale si o colaborare cat mai buna cu clientii nostri.

Ca in oricare alt domeniu,instalatiile electrice avanseaza,devenind din ce in ce mai complexe,oferind in zilele noastre facilitare si confort ,astfel incat din ce in ce mai multi clienti opteaza pentru instalatii care le fac viata mai usoara si le ofera comoditate.

Power &energy iti este alaturi si te ajuta la indeplinirea fiecarei pretentii din prima faza a proiectului si pana la final .Iti ofera solutii acolo unde inca nu te-ai decis,te ajutam sa intelegi riscurile unde efectuarea unei cerinte nu este posibila,oferind astfel siguranta , fiind alaturi de client printr-o colaborare stransa pentru un rezutlat in conformitate cu normele in vigoare  a fiecarei cerinte redate ,dar si pentru multumirea totala a clientului.

PORTI AUTOMATE

IN SHOWROOM-UL NOSTRU GASESTI SISTEMELE NICE PENTRU PORTI BATANTE SAU CULISANTE MADE IN ITALY


  O calitate superioara inseamna mai multa durata.Cu  o experienta de peste 15 ani in automatizari, sistemele Nice ofera solutii practice si elegante pentru o armonizare mai buna cu orice spatiu.

  Tehnicienii nostri te vor ajuta si te vor indruma catre solutia cea mai eficienta ,achizitionand astfel kitul perfect in functie de preferinte,si nevoi.

AER CONDITONAT

A venit vara si doresti un aer conditionat?

Firma noastra ofera servcii de montaj si iti este alaturi.

ALARME ANTIEFRACTIE

VIZITEAZA SHOWROOM-UL NOSTRU SI AFLA OFERTELE

FIRMA NOASTA OFERA INSTALARE SI MENTENANTA A

                        SISTEMELOR ANTIEFRACTIE